Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Werkerlaan 103 in Zwolle 8043 LV

Werkerlaan 103

8043 LV Zwolle
€ 1.200,- p.m.
Te huur

Omschrijving

Ruim appartement van 115 m2 met een terras van nog eens 20 m2 en eigen parkeerplaats gelegen in het centrum van Stadshagen.

Het appartement bevindt zich in het moderne appartementencomplex “Smaragd’ op een ideale locatie in het hart van Stadshagen. De omgeving biedt een ruim gevarieerd winkelaanbod en er zijn andere voorzieningen dichtbij zoals het gezondheidshuis, bewegingshuis,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Woonoppervlakte 115 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Ruim appartement van 115 m2 met een terras van nog eens 20 m2 en eigen parkeerplaats gelegen in het centrum van Stadshagen.

Het appartement bevindt zich in het moderne appartementencomplex “Smaragd’ op een ideale locatie in het hart van Stadshagen. De omgeving biedt een ruim gevarieerd winkelaanbod en er zijn andere voorzieningen dichtbij zoals het gezondheidshuis, bewegingshuis, scholen, kinderdagverblijven, verschillende sportfaciliteiten en het stadspark. Met de fiets over de Twistvlietbrug bent u met 10 minuten in het historisch centrum van Zwolle. Mocht u toch de natuur op willen zoeken dan zijn de Milligerplas en het Zwarte water lopend bereikbaar. Daarnaast zijn alle voorzieningen binnen handbereik en daarom is dit appartement geschikt voor zowel jong en oud.

De indeling is als volgt:
Algemene entree:
Bij binnenkomst van het appartementencomplex bereikt u de centrale entree met trappenhuis, liftinstallatie en toegang tot de parkeergarage
De deur op de 1e etage geeft toegang tot de fraaie binnentuin. Binnen enkele stappen vanuit de lift bereikt u het appartement.

Eerste etage:
Op de eerste etage treft u de entree met het zonnig gelegen terras behorende bij het appartement.
Via de entree bereikt u de hal met toegang tot de eetkeuken en zeer royale woonkamer.
Daarnaast bereikt u via een aparte gang de 2 ruim bemeten slaapkamers, toiletruimte, wasruimte en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en een tweede toilet.

U kunt tevens overdekt parkeren op uw eigen parkeerplaats in de privé (afgesloten) garage behorende bij het complex.
Daarnaast heeft u een aparte ruime berging die u kunt gebruiken voor stalling van de fiets en bergruimte.

VOORWAARDEN VERHUUR:
- Huurprijs € 1.200,- per maand (gemeubileerd);
- Deze huurprijs is inclusief servicekosten en exclusief water/elektra kosten;
- Inzicht BKR registratie en inkomensgegevens dienen te worden aangeleverd door huurder;
- Huurder dient een waarborgsom te storten ter hoogte van maand huur;
- Huurtermijn: minimaal 12 maanden;
- Gunning voorbehouden aan verhuurder.

Inkomenseis:
• U dient een jaarinkomen (inclusief vakantietoeslag) te hebben van minimaal 3 x de (kale) huurprijs per jaar
(in dit geval: € 43.200,-). De genoemde inkomenseis geldt voor de aanvrager(ster) en de eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.

Indien u in aanmerking wilt komen voor deze huurwoning dient u een compleet ingevuld inschrijfformulier in te dienen. Het inschrijfformulier wordt verstrekt door Edwin van Vilsteren Makelaardij, Thorbeckegracht 21, 8011 VM te Zwolle.

Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer het formulier compleet ingevuld is en de onderstaande bescheiden tevens aangehecht zijn.
• Een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Daarnaast dient een hypotheek- of verhuurderverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) te worden overlegd van uw huidige hypotheekverstrekker of verhuurder. In de situatie dat u bij derden inwoont (of als er geen firmastempel
aanwezig is) dan dienen wij een recent uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (bevolkingsregister) van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner te ontvangen.
• Indien u in LOONDIENST bent dienen wij verder te ontvangen een recente werkgeversverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) en een dito salarisstrook van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Indien uw ZELFSTANDIGE bent dienen wij aanslagen van de inkomstenbelasting te ontvangen van het afgelopen boekjaar en van het jaar daaraan voorafgaand. Eveneens dienen wij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel te ontvangen.
• Indien u PARTICULIER bent dienen wij van u te ontvangen de meest recente jaaropgave(n) waaruit de hoogte van uw inkomen of uitkering blijkt.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.200,- per maand Waarborgsom € 1.200,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwperiode 2001-2010 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 115 m² Gebouwgebonden buitenruimte 20 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 350 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.