Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Melkmarkt 27 in Zwolle 8011 MA

Melkmarkt 27

8011 MA Zwolle
Huurprijs € 950,- p.m.
Te huur

Omschrijving

Comfortabel wonen in een 2-kamer appartement midden in het centrum van Zwolle.

Het kleinschalige appartementencomplex is in 2017 gebouwd en het appartement is voorzien van een keurige keukeninrichting met inbouwapparatuur en een eigen badkamer.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree en toegang tot het trappenhuis.

Appartement:
Entree met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 49 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Comfortabel wonen in een 2-kamer appartement midden in het centrum van Zwolle.

Het kleinschalige appartementencomplex is in 2017 gebouwd en het appartement is voorzien van een keurige keukeninrichting met inbouwapparatuur en een eigen badkamer.

Indeling
Begane grond:
Afgesloten entree en toegang tot het trappenhuis.

Appartement:
Entree met toegang tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer ligt aan de voorzijde en heeft zicht op de gezellige Melkmarkt. De open keuken is voorzien van een moderne keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast.

Het appartement is voorzien van 1 slaapkamer en deze is gelegen aan de achterzijde. De moderne badkamer en het toilet bevinden zich centraal in het appartement. De moderne badkamer is betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van douche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.

De huurprijs bedraagt € 950,- + € 100 servicekosten (voorschot voor gas/water/elektra);
Aanvaarding: in overleg

Voorwaarden verhuur:

Inkomenseis
• U dient een jaarinkomen (inclusief vakantietoeslag) te hebben van minimaal 4x de (kale) huurprijs per jaar
(in dit geval: minimaal € 45.500,-). De genoemde inkomenseis geldt voor de aanvrager(ster) en de eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.

Indien u in aanmerking wilt komen voor de huurwoning dient u een compleet ingevuld inschrijfformulier in te dienen. (DOWNLOADEN VIA BROCHURE KNOP RECHTS) Het inschrijfformulier wordt verstrekt door Edwin van Vilsteren Makelaardij, Thorbeckegracht 21, 8011 VM te Zwolle.
Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer het formulier compleet ingevuld is en de onderstaande bescheiden tevens aangehecht zijn.

• Een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Daarnaast dient een hypotheek- of verhuurderverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) te worden overlegd van uw huidige hypotheekverstrekker of verhuurder. In de situatie dat u bij derden inwoont (of als er geen firmastempel aanwezig is) dan dienen wij een recent uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (bevolkingsregister) van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner te ontvangen.
• Indien u in LOONDIENST bent dienen wij verder te ontvangen een recente werkgeversverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) en een dito salarisstrook van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Indien uw ZELFSTANDIGE bent dienen wij aanslagen van de inkomstenbelasting te ontvangen van het afgelopen boekjaar en van het jaar daaraan voorafgaand. Eveneens dienen wij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel te ontvangen.
• Indien u PARTICULIER bent dienen wij van u te ontvangen de meest recente jaaropgave(n) waaruit de hoogte van uw inkomen of uitkering blijkt.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 950,- per maand Waarborgsom € 950,- Specificatie Exclusief servicekosten Aanvaarding In overleg Servicekosten € 100,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 2017 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 49 m² Inhoud 140 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeervergunningen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.