Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Agnietenbergweg 14 in Zwolle 8034 PH

Agnietenbergweg 14

8034 PH Zwolle
Koopsom € 700.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Op één van de mooiste locaties aan de rand van Zwolle bieden wij deze riante kavel te koop aan. De kavel heeft een afmeting van maar liefst 1.835m² groot. De ligging van de kavel in het buitengebied biedt veel rust en vrijheid. Vanaf deze locatie is er prachtig weids uitzicht over weilanden en in de verte de Vechtdijk. De wijk Aa-landen en het winkelcentrum bevinden zich op korte afstand, de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op één van de mooiste locaties aan de rand van Zwolle bieden wij deze riante kavel te koop aan. De kavel heeft een afmeting van maar liefst 1.835m² groot. De ligging van de kavel in het buitengebied biedt veel rust en vrijheid. Vanaf deze locatie is er prachtig weids uitzicht over weilanden en in de verte de Vechtdijk. De wijk Aa-landen en het winkelcentrum bevinden zich op korte afstand, de Zwolse binnenstad bevindt zich op 15 minuten fietsafstand.

Een unieke kans om uw eigentijdse, bijna energie neutrale, huis te bouwen aan de rand van de bebouwde kom van Zwolle! Als koper van deze kavel bouwt u zelf uw droomhuis binnen de bebouwingsrichtlijnen die opgesteld zijn voor deze kavel.

Heeft u altijd al de wens gehad om uw eigen huis te (laten) bouwen dan is dit een unieke kans.

Plaatselijk bekend:
Agnietenbergweg 14, 8034PH te Zwolle.

Kadastraal bekend:
Gemeente Zwolle, sectie O, nummer 2197.

Grootte van het perceel:
18 are en 35 centiare (1.835m²)

Koopsom:
€ 745.000,- kosten koper inclusief bijgebouw, bestaand ontwerp en leges (vergunning).

Bebouwingsmogelijkheden:
Het bestemming voorziet in de mogelijkheid voor het bouwen van een schuurwoning. Er zijn 2 ontwerpen beschikbaar en er is reeds een bouwvergunning verleend.
Deze kavel is uitsluitend bestemd voor het bouwen van een vrijstaande woning (dubbele bewoning is niet toegestaan).

De bouwkavel is reeds voorzien van een, gezamenlijk met de buren opgericht, bijgebouw bestaande uit een dubbele carport en een garage/ berging. Het dak van het bijgebouw is voorzien van 40 zonnepanelen, de geleverde energie is bedoeld voor de geplande warmtepomp waardoor bijna energie neutraal bouwen tot de mogelijkheid behoort.

Bouwregels en overige voorwaarden:
- Maximale bouwhoogte: 9 meter.
- Maximale goothoogte: 3 meter.
- Maximum volume: 1.350m³

Voor meer informatie over de bebouwingsmogelijkheden verwijzen wij u naar het bestemmingplan (op te vragen via ons kantoor) of de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 700.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1835 m² Kadasteroppervlakte 1835 m² Kadastrale gegevens Gemeente Zwolle Sectie O Perceelnummer 2197 Oppervlakte 1835 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.