Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer 3 in Zwolle 8022

Bouwnummer 3

8022 Zwolle
Koopsom € 282.810,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Splinternieuw en energiezuinig wonen, op 5 minuten fietsen van het centrum. In Dieze Oost, de leuke Zwolse woonwijk die volop in ontwikkeling is, komen 46 woningen in verschillende types en verschillende prijsklassen. De woningen hebben een stoere, robuuste architectuur met veel leuke details in metselwerk en gevels. De woningen zijn energieneutraal wat betekent dat je lage energielasten hebt....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 118 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Splinternieuw en energiezuinig wonen, op 5 minuten fietsen van het centrum. In Dieze Oost, de leuke Zwolse woonwijk die volop in ontwikkeling is, komen 46 woningen in verschillende types en verschillende prijsklassen. De woningen hebben een stoere, robuuste architectuur met veel leuke details in metselwerk en gevels. De woningen zijn energieneutraal wat betekent dat je lage energielasten hebt.

*** Klinkt goed? Er is nog één bouwnummer beschikbaar binnen dit project, bouwnummer 3. Schrijf je in voor het project via de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie! ***

Bouwnummer 3 zal exclusief keuken, sanitair en tegelwerk opgeleverd worden zodat u als koper van dit bouwnummer nog volop mogelijkheden heeft om dit naar eigen wens in te richten. De bouw is inmiddels gestart en de verwachting is dat de woningen in het 1e kwartaal 2020 opgeleverd gaan worden.

Diezerhof ligt in Dieze Oost, een woonwijk die volop in ontwikkeling is. Van een voormalige arbeiderswijk is het gebied veranderd in een leuke, frisse woonwijk met volop voorzieningen en speelgelegenheid.

De 46 woningen in Diezerhof zijn ruwweg onder te verdelen in twee typen: 20 moderne woningen met een plat dak (bouwnummer 3 heeft een plat dak) en 26 traditionele woningen met een schuine kap (ook wel ‘langskap’ genoemd). Het zijn allemaal ruime woningen met een rijke uitstraling, mede dankzij verbijzonderingen in het metselwerk en subtiele detailleringen ter hoogte van de dakgoten. In de gevels van de langere rijen wisselen Franse balkons en ‘gewone’ vensters elkaar, en dat geeft de rijen als geheel een gevarieerde aanblik. Alle woningen zijn gasloos en voorzien van zonnepanelen op het dak. Elke woning is bovendien voorzien van een berging in de achtertuin. Parkeren doe je in het hofje in het hart van het plan.

De nog beschikbare woningtypen binnen het project

20 woningen met plat dak
De 19 woningen met de bouwnummers 2 t/m 16, 20/21 en 28/29 hebben tweeëneenhalve woonlaag. Bovenop de twee ‘normale’ verdiepingen heb je nog een halve verdieping. Allemaal met een plat dak, dus je kunt de ruimte optimaal benutten. De woning met bouwnummer 1 heeft zelfs drie complete woonlagen en biedt daarmee nóg meer ruimte. Alle woningen zijn 5,40 meter breed, met uitzondering van bouwnummer 21: een woning met een extra royale breedte van 5,70 meter. De voortuinen zijn bij de meeste van deze woningen bescheiden van omvang, maar dat wordt gecompenseerd door diepe achtertuinen.

De wijk Dieze Oost
Diezerhof ligt in Dieze Oost, onderdeel van de wijk Diezerpoort. Deze gezellige, stadse woonwijk is de laatste jaren grondig gerenoveerd en opgeknapt. Inmiddels is het een levendige wijk met een grote diversiteit aan woningen en bewoners.
De wijk heeft een ruime opzet met veel grasveldjes en speelgelegenheid en aan de rand van de wijk vind je een kinderboerderij. Om de hoek is een winkelcentrum waar je, bij onder andere supermarkt Jumbo, terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen. Voorzieningen zoals huisarts, fysio, zonnestudio en sportschool zijn allemaal dichtbij.
De wijk heeft een ideale ligging, dichtbij de binnenstad van Zwolle. Lopend ben je in een kwartiertje in hartje centrum, op de fiets doe je er slechts 5 minuten over. Wil je de stad uit, dan zit je met de auto zo op de ring of de A28.

Energieneutraal wonen
Alle woningen in Diezerhof zijn energieneutraal. Ze hebben een EPC (energie prestatie coëfficiënt) van 0 wat betekent dat de woning in principe net zo veel energie opwekt als gebruikt. Deze goede score wordt bereikt door onder andere optimale isolatie en het gebruik van zonnepanelen.
Diezerhof is volledig gasloos en sluit daarmee aan bij het wonen van de toekomst. Nederland ondergaat de komende jaren een energietransitie. Het aardgas wordt afgebouwd en we gaan over op hernieuwbare energie. Er zijn verschillende manieren om een woning gasloos te maken, in Diezerhof gebruiken we de lucht/water warmtepomp. Dit is een beproefd en veilig systeem dat zorgt voor de verwarming van het huis en het warme water uit de kranen (tapwater).

Heb je vragen of wil je de verkoopinformatie inzien, dan ben je uiteraard van harte welkom bij ons op kantoor aan de Thorbeckegracht 21 in Zwolle.

Kijk voor meer informatie op http://www.diezerhof.nl/
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 282.810,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 118 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 390 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, Elektrische verwarming, Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 49 m² (9.0 m bij 5.4 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Op eigen terrein Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.