Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Thorbeckegracht 12 A in Zwolle 8011 VL

Thorbeckegracht 12 a

8011 VL Zwolle
Huurprijs € 950,- p.m.
Verhuurd o.v.

Omschrijving

Op een geliefde locatie in het centrum van Zwolle ligt deze gave woonloft bestaande uit een woonkamer, eetkamer/keuken en slaapkamer met een badkamer en suite. De woonloft ligt aan de ene zijde aan de Menno van Coehoornsingel en aan de andere zijde aan de Thorbeckegracht.

Deze woonloft is recentelijk gerealiseerd, alles is nieuw! Als huurder van de loft beschikt je over een luxe...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 50 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Op een geliefde locatie in het centrum van Zwolle ligt deze gave woonloft bestaande uit een woonkamer, eetkamer/keuken en slaapkamer met een badkamer en suite. De woonloft ligt aan de ene zijde aan de Menno van Coehoornsingel en aan de andere zijde aan de Thorbeckegracht.

Deze woonloft is recentelijk gerealiseerd, alles is nieuw! Als huurder van de loft beschikt je over een luxe keuken met inbouwapparatuur en modern sanitair. De wanden en vloer zijn straks afgewerkt en geschilderd dus de woonloft is direct te betrekken zonder verdere investeringen. Bovendien woon je op een prachtige, centrale locatie in het centrum van Zwolle.

Het appartement beschikt over een eigen cv-ketel en een mechanische afzuiging.

Indeling
Entree, gezamenlijke hal en de voordeur naar de woonloft. Woonkamer, met een trapje ga je naar de eetkamer/keuken welke op het straatniveau van de Thorbeckegracht ligt. Vervolgens ga je met een trapje naar het souterrain waar zich de slaapkamer, badkamer en de toiletruimte bevinden. Daarnaast is hier een nis met de wasmachine aansluiting en een doorgang naar een (lage) berging.

- De huurprijs bedraagt € 910,- + € 150,- servicekosten (voorschot voor gas/water/elektra)
- De huurtermijn is maximaal 1 jaar

Voorwaarden verhuur:

Indien u in aanmerking wilt komen voor de woonloft dient u een compleet ingevuld inschrijfformulier in te dienen. (DOWNLOADEN VIA BROCHURE KNOP RECHTS) Het inschrijfformulier wordt verstrekt door Edwin van Vilsteren Makelaardij, Thorbeckegracht 21, 8011 VM te Zwolle.
Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer het formulier compleet ingevuld is en de onderstaande bescheiden tevens aangehecht zijn.

• Een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Daarnaast dient een hypotheek- of verhuurderverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) te worden overlegd van uw huidige hypotheekverstrekker of verhuurder. In de situatie dat u bij derden inwoont (of als er geen firmastempel aanwezig is) dan dienen wij een recent uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (bevolkingsregister) van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner te ontvangen.
• Indien u in LOONDIENST bent dienen wij verder te ontvangen een recente werkgeversverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) en een dito salarisstrook van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Indien uw ZELFSTANDIGE bent dienen wij aanslagen van de inkomstenbelasting te ontvangen van het afgelopen boekjaar en van het jaar daaraan voorafgaand. Eveneens dienen wij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel te ontvangen.
• Indien u PARTICULIER bent dienen wij van u te ontvangen de meest recente jaaropgave(n) waaruit de hoogte van uw inkomen of uitkering blijkt.
Overdracht Status Verhuurd onder voorbehoud Huurprijs € 950,- per maand Waarborgsom € 950,- Specificatie exclusief servicekosten Aanvaarding Direct Servicekosten € 150,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwjaar 2017 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 50 m² Inhoud 180 m³ Aantal kamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Muurisolatie en vloerisolatie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2017, Eigendom Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren en parkeergarage Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd en beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.